Skip to content

Valvojien pätevyyskoulutukset

Rakennustöissä tarvitaan pätevää valvontaa. Pätevä valvoja turvaa kiinteistön omistajan ja rakennuttajan tavoitteiden toteutumisen. Kiinkon valvojien koulutukset ovat osa FISEn ylläpitämää pätevyysjärjestelmää. Kiinkossa voit opiskella sekä talonrakennuksen, että talotekniikan eri osa-alueiden valvontaa alan johtavien asiantuntijoiden johdolla.

Talotekniikan valvojien koulutukset

Seuraava toteutus 17.9.-9.12.2024

Tule varmistamaan koulutuksella oman ammattitaitosi ajantasaisuus ja valvomiesi projektien talotekniikan toimivuus. Koulutuksessa perehdyt TATE-valvonnan tehtäviin, vastuisiin sekä viranomaisvaatimuksiin.

Koulutuksessa käsitellään kattavasti taloteknisen valvonnan osa-alueet suunnittelun, toimintaprosessien, toimivuuden varmistamisen, valvontasopimusten, ympäristöjärjestelmien, aikataulujen hallinnan, viranomaisvalvonnan, asennustapatarkastusten, dokumentoinnin, vastaanoton ja takuuajan toimenpiteiden ja toiminnan seuraamisen osalta. Asiantuntijoiden neuvot antavat konkreettisia hyötyjä, ja opit saavuttamaan järjestelmällisesti tavoiteltuja valvontaprosesseja.

Seuraava toteutus 19.3.-15.5.2024

Koulutuksessa pääset perehtymään kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa koko sähkövalvontaprosessiin suunnittelusta käyttöönottoon. Koulutuksessa syvennytään erityisesti sähkö-, taloautomaatio- ja tietoteknisten järjestelmien valvonnan erityisongelmiin, parhaisiin käytäntöihin, uusimpiin määräyksiin sekä tekniikoihin. 

Seuraava toteutus 12.3.-15.5.2024

Syvennä osaamistasi LVI-rakentamisen valvonnassa ja kehity erityisosaajaksi. Pääset perehtymään kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa LVI-valvontaprosessiin, sen tavoitteisiin, määräyksiin, haasteisiin ja käytännön esimerkkeihin.

Talonrakennustyön valvojan koulutus

Seuraava toteutus 2.11.-12.12.2023

Hanki perustaidot valvojan tehtäviin ja tilaajan edun varmistamiseen. Koulutusohjelmassa käydään lävitse valvojan tehtävät ja vastuut sekä tutustutaan toimialan uusiin toimintamalleihin ja työkaluihin.

Ota yhteyttä

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö
jarkko.mahkonen@kiinko.fi
050 544 8561

Ninni Yletyinen
koulutussuunnittelija
ninni.yletyinen@kiinko.fi
040 667 1911

”Parasta koulutuksessa oli aktiivinen keskustelu mielenkiintoisista aiheista. Samoin oli kiva kuulla huippuasiantuntijoiden näkemyksiä eri asioihin. Koulutus herätti ajattelemaan oman työn tekemisen menetelmiä ja voisiko vielä parantaa lisää omaa valvontatyötä.”

Tiedossa kasvua.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö Kiinko on viimeisintä tietoa tarjoava koulutuskumppani. Vahvista asiantuntijuuttasi!

Jaa tämä sivu: